Popular Posts

Pejabat Kabin @ Sendiri Bos, Sendiri Kuli

Read Article →
Alhamdullilah, siap juga kerja-kerja pemasangan pejabat baru syarikat perniagaan online dan agen insuran general aku. Lepas...
Posted by : محمد هاريت
0 Comments

Kenduri Akikah Risha @ 24/02/2018

Read Article →
Alhamdullilah, selesai juga majlis kenduri akikah anak perempuan aku ni. 😃
Posted by : محمد هاريت
0 Comments

LC dan Kancil

Read Article →
kereta dan motor syarikat tayar pecah... semua aktiviti cod ditunda....dok rumah layan iflix satu season...
Posted by : محمد هاريت
0 Comments

I Play To WIN

Read Article →
i play to win....while others play not to lose...everything has its own risk..what important.. how i manage it. 😙😙😚 - harith
Posted by : محمد هاريت
0 Comments

Masak - Masak

Read Article →
Alamak..lupa nak ambil gambar mee... kekeke
Posted by : محمد هاريت
0 Comments

Jual Helmet TSR

Read Article →
Jual halmet TSR aku sebab dah ketat. Lagi pun nak tukar halmet baru...hehe. Ada brother dari Klang datang COD dekat Putrajaya. RM150 jaa...
Posted by : محمد هاريت
0 Comments

Kotor & Berbau Hanyir

Read Article →
Air buah apple berbau hanyir...cawan pun kotor...aduuh. Makanan pun tak sedap, pinggan kotor.. Banyak gerai macam ni. Kotor, tak rasa nak ...
Posted by : محمد هاريت
0 Comments

Tayar Terguris, Hati Terhiris.

Read Article →
Mengalamun tengok orang, masuk petak pam minyak kat Petronas terlanggar bucu tembok pum tu. Ahamdullilah tak bocor. Cuma risau ja bawa ker...
Posted by : محمد هاريت
0 Comments

Pasang Ekby Alex

Read Article →
Edisi rak LCD TV kompak.  Ni belum 100% siap lagi. Sambung hari lain, penat sangat pulak. Hehehe
Posted by : محمد هاريت
3 Comments

DIY - Naikan 1.5 inci lantai bawah meja dapur untuk buat kabinet dapur.

Read Article →
Pergh..penat juga. DIY ja...jimat dan berpeluh.
Posted by : محمد هاريت
0 Comments

Makan dulu @ Big Brother, Bangi Gateway

Read Article →
Sedap, tapi harga goyang sikit...
Posted by : محمد هاريت
0 Comments